2014-11-05 09:10:25• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ingerültségével a többieknek is kedvét szegi

Napi horoszkóp november 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az ön párkapcsolatot jelző horoszkóp-területén vonul át az utazás bolygója. Nem panaszkodhat a párkapcsolatára, kedvese hajlandó lenne akár a világ végére is elkísérni önt, csak azt szeretné tudni, hová és mikor indulnak. A délutáni órák igazán izgalmasnak látszanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Három bolygó is található az ön párkapcsolatot jelző horoszkópterületén, ebből a Szaturnusz a kötelesség bolygója. Próbáljon meg a lényegnél maradni, és nem elveszni a részletekben. Nyugodtan megkövetelheti a családtagjaitól, hogy tartsák be ők is az ígéretüket úgy, ahogyan ön betartja minden szavát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bár a Mars már nem áll szemben az Ikrek jegyével, de ön még mindig harcias és ideges. Ingerültségével a többieknek is kedvét szegi. Senki sem szeret veszíteni, ám ez a vita önnél már súrolja a hiúság határát. Engedjen másokat is a saját útjukon járni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Plútó áll a Rák jegyével szemben, így ma ön csak kétféle utat ismer, vagy fehér valami, vagy fekete. Ám ma ez a határozottság különösen nagy hatással lehet másokra, mert bizalmat kelt azzal, amit mond, és amit tesz, főleg a szóbeli kommunikáció területén. A másokhoz fűződő bizalma már-már a hiszékenység határát súrolja – ne feledje a nyitottság nem egyenlő a baleksággal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az ön jegyében tartózkodik a Jupiter a főisten, ezért nehezen tűri, hogy mások kritizálják, vagy tanácsokat adjanak önnek. Fordított most a helyzet ön akar segíteni másoknak. A Szaturnusz az ön családi kapcsolatainak területén hiányérzetet kelthet önben, szeretné, ha most minden ügyben mindenkire számíthatna! Nem könnyű most az egyenes úton járnia, de mindenképpen meg kellene próbálni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Három bolygó is tartózkodik az ön kommunikáció-házában. A Szaturnusz teszi, hogy ön most a saját jegyének csendesebb, befelé fordulóbb arcát mutatja. Nem akarja nyilvánosságra hozni terveit, akár azért mert nem érzi magát annyira magabiztosnak, fél a kritikától, akár azért, mert még nem érzi úgy, hogy tökéletes lenne, amit kitalált.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az Uránusz, a barátság bolygója szemben áll az ön jegyével: akkor is a figyelem központjában tud maradni, amikor csodálatra méltóan másokat érvényesülni hagy és bátorít. Ön a tökéletes vendéglátó. Türelmes, ügyesen el tudja rendezni, hogy az emberek otthonosan érezhessék magukat bármilyen környezetben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma az ön jegyében a Vénusz a Szaturnusz és a Nap között áll. Szüksége van arra, hogy akár a munkahelyén, akár otthon részt vehessen a vitákban és a megbeszélésekben, akármilyen ügyről is legyen szó. Mindemellett gyakorolnia kellene ma az önfegyelmet is, és be kellene segítenie a háztartási munkába is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az ön horoszkópjának 12. sorsterületén bolygóhalmozódás van, nevezhetnénk ezt a titkos ellenségek házának is. Ma a legnagyobb segítséget azoktól az emberektől kaphatja, akik segítenek önnek másokat elfogadni, önfegyelmet gyakorolni. Kísérelje meg, hogy rendet tesz az életében.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Két nagyon energikus bolygó áll a Bak jegyében, jó fényszögben a Holddal. Ön az a fajta ember, aki képes tanulni a saját hibáiból. Jó, ha ma nem kezdenek ki önnel, mert megdönthetetlen érvekkel le tudna söpörni bárkit a pályáról. Ám akik önt jobban ismerik, koncentráltnak és dinamikusnak találják majd.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold az ön otthonát jelző területen időz - talán emiatt tovább marad majd otthon, mint szokott. Havonta van egy ilyen nap, ami lehetne akár az emlékezések, a nosztalgia napja is. A mai napon látogassa meg szüleit, nagyszüleit, és beszélgessen el velük egy kicsit a régi dolgokról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Bika jegyében van már, az általános hangulat pedig kellemesebb lesz. Majd eldönti, hogy önnek ez jobb vagy rosszabb-e, de készüljön fel arra, hogy mások nem azt fogják mondani, amit ténylegesen gondolnak. Sokan akkor is barátságosnak akarnak látszani, amikor valójában nem azok.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: